MobilePay spørgsmål og svar pr. 23.10.2019


Fakta

Hvad koster MobilePay Point of Sale?

Du betaler pr. MobilePay-transaktion i din butik. Det koster mellem 0,30 til 0,75 kr. (momsfrit) og afhænger af, hvor mange MobilePay-transaktioner, du har i butikken. Derudover kommer betaling for udstyr, som fx terminaler.

Se priser her.

 

Hvad er MobilePay Back?

Hvis du tilbyder MobilePay i din fysiske butik eller i din app, kan dine kunder være heldige at få deres købsbeløb tilbage, når de betaler med appen.
Udvælgelsen er helt tilfældig, og vores algoritme tager ikke højde for, hvad din kunde køber, og hvilket beløb de køber for. Alle, der betaler med MobilePay i din forretning eller app, har en chance for at få deres købsbeløb tilbage.
Der er altså ingen omkostninger ved MobilePay Back – hverken for din forretning eller for dine kunder. Og der er ingen, der har tilmeldt sig en konkurrence. MobilePay sørger for, at købsbeløbet automatisk bliver ført tilbage til din kundes konto.

Læs mere om MobilePay Back

Sådan fungerer det

Vi har udviklet en algoritme, som tilfældigt udvælger købsbeløb. Dine kunders data bliver ikke udleveret til nogen.
Systemet er sat sådan op, at det primært er små køb, vi giver tilbage. Det størst mulige beløb, dine kunder kan få tilbage, er 1.500 kroner. Det er da også en sjat!
MobilePays generelle forretningsbetingelser er i øvrigt uændrede.
Se betingelser for MobilePay