MobilePay
Point of Sale

MobilePay Point of Sale - spring køen over

Hvorfor vælge Point of Sale?

Lad dine kunder betale med mobilen via dit kassesystem eller din salgsautomat.

 

MobilePay Point of Sale er til dig, der har et kassesystem eller en salgsautomat og gerne vil lade dine kunder betale nemt og hurtigt med mobilen.

 • Tilbyd MobilePay-betaling via QR-kode

 • Lave transaktionsomkostninger - uanset beløb

 • Når MobilePay-betalingen er gået igennem, er pengene dine

Andre med MobilePay Point of Sale

McDonalds - logo - MobilePay
Plantorama - logo - MobilePay
Rema - logo - MobilePay
Tivoli - logo - MobilePay
Matas - logo - MobilePay
OkPlus - logo - MobilePay
7eleven - logo - MobilePay
Bauhaus - logo - MobilePay
Logo - meny
thansen - betal på terminal med MobilePay
McDonalds - logo - MobilePay
Plantorama - logo - MobilePay
Rema - logo - MobilePay
Tivoli - logo - MobilePay
Matas - logo - MobilePay
OkPlus - logo - MobilePay
7eleven - logo - MobilePay
Bauhaus - logo - MobilePay
Logo - meny
thansen - betal på terminal med MobilePay

Så nemt betaler du

 • Åbn MobilePay

 • Scan QR-koden

 • Beløbet bliver vist på skærmen

 • Godkend købet med et swipe

Priser for MobilePay Point of Sale

Transaktioner de sidste 12 måneder

Intervaller

Pris pr.
transaktion

 • 1 - 1.999
  0,75kr.
 • 2.000 - 9.999
  0,60kr.
 • 10.000 - 24.999
  0,45kr.
 • 25.000 - 99.999
  0,35kr.
 • + 100.000
  0,30kr.
 • Betalingsintervaller gælder for alle butikker og salgssteder under samme CVR-nr. Priserne er fritaget fra moms. Vælger du månedlig fakturering, er der et gebyr på 29 kr. (ekskl. moms) pr. faktura (momssatsen er 25%).

Se prisindikation

Antal transaktioner

Prisindikation

4.800,00kr.

Beregningen er en indikation

En gang om måneden beregner vi, hvilket interval du ligger i og dermed din transaktionspris for den kommende måned. Dvs. de første 12 måneder vil beregningen se anderledes ud end ovenfor.

Øvrige priser

Oprettelsesgebyr

Pris

Oprettelse, hvis du ikke er MobilePay-erhvervskunde i forvejen (beløbet er momsfrit). Bemærk, som MobilePay Online-kunde er du oprettet hos din PSP. Du betaler derfor 999 kr., når du opretter dig hos os første gang.

999,00kr.

Priser pr. måned

Pris

Månedligt faktureringsgebyr (ekskl. moms) pr. faktura (momssatsen er 25%)

29,00kr.

Månedligt abonnement. Beløbet er momsfrit og abonnementet er pr. CVR (ikke betalingssteder). Bemærk, at dette først er gældende pr. 1. juli 2021.

49,00kr.

Kom i gang og bestil MobilePay Point of Sale nu

Hvorfor vælge Point of Sale?

Vil du gøre selvbetjening nemt for dine kunder? Eller nemt at betale entré og forudbestille til pausen, uden lange køer? Eller vil du håndtere ”betaling direkte på gulv” i din forretning? Så er Point of Sale den rigtige løsning for dig.

Med Point of Sale er MobilePay integreret i dit betalingssystem, fx dit kassesystem, så du får du besked, når en betaling går igennem. Kunden betaler nemt via en QR-kode, som du kan udstille digitalt i dine systemer, fx i din selvbetjeningsautomat eller på en tablet, som medarbejderen har med ud på gulvet.

Du kan også vise QR-koden på et fysisk skilt, fx ved kassen. Eller et fysisk skilt udenfor med et tilbud, som kunden betaler via QR-koden - så kan du forberede varen til kunden, så snart betalingen er gået igennem.

Mulighederne er mange. For at få MobilePay Point of Sale, skal du oprette dig hos MobilePay og have en aftale med leverandøren af dit betalingssystem. Se hvilke kasseleverandører vi samarbejder med.

MobilePay Point of Sale branded QR

Vi har opdateret MobilePay Point of Sale

Husk at få dine systemer opdateret inden 1. juli 2021.

Vi har opdateret MobilePay Point of Sale, så alt fremadrettet kører på vores nye MobilePay-platform. For at opdateringen slår igennem hos dig, skal din leverandør sørge for at integrere til MobilePay Point of Sale version 10 på den nye platform og opdatere dine systemer.

Vi har løbende informeret kasseleverandører, så de ved besked og kan være klar i tide. Dine systemer skal være opdateret inden den 1. juli 2021, så du kan allerede nu tage fat i din leverandør og aftale nærmere.

MobilePay Point of Sale

Er du kasseleverandør?

Er du kasseleverandør eller leverandør af salgsautomat? Du har mulighed for at optimere din betalingsløsning med MobilePay.

Ønsker du at integrere eller høre mere om, hvordan du kan blive certificeret til MobilePay Point of Sale? Så kontakt os på pointofsale@mobilepay.dk.

Bestil QR-koder

Ønsker du at bestille QR-koder, så følg linket nedenfor og udfyld relevante informationer.

Gør det nemt for kunderne at bruge loyalitetskortet

Hvis du har et loyalitetsprogram i din virksomhed, kan du gøre det nemt for alle MobilePay-brugere at udnytte medlemsfordelene. Gør det muligt for dem at lægge loyalitetskortet ind i MobilePay-appen – så får de automatisk alle fordelene, hver gang de betaler med MobilePay i din forretning. 

Sådan gør du

Opret MobilePay Point of Sale til din virksomhed, hvis du ikke har det i forvejen. Skriv herefter til vores erhvervssupport på erhverv@mobilepay.dk.

Så sørger vi for, at du kommer godt i gang. 

Square-billede til MobilePay Box

Slip for papir-kvitteringer

Tilbyd dine kunder digitale kvitteringer i MobilePay-appen. Så slipper du for papiret, og dine kunder har altid kvitteringer fra din butik samlet ét sted - i MobilePay. Dine kunder modtager kvitteringerne, uanset om de har betalt med MobilePay, eller bare det betalingskort, der er tilknyttet MobilePay.

Vi tilbyder løsningern i samarbejde med Storebox.

Følg linket nedenfor og send os dine virksomhedsoplysninger, så kontakter dig, når vi har modtaget mailen, og hjælper dig godt i gang.

Man and woman in the railway station talking. Woman is holding a mobile phone.

Bliver dine terminaler ikke opdateret?

Skriv dig op her, så ringer vi dig op og hjælper dig på vej. Udfyld dine kontaktoplysninger:

For, at vi kan kontakte dig pr. telefon eller e-mail med info om og markedsføring af MobilePay Point of Sale, skal vi bruge dine kontaktoplysninger. Vi gemmer dine oplysninger i to måneder, hvorefter de bliver slettet fra vores systemer. Træk dit samtykke tilbage ved fx at skrive til sales@mobilepay.dk

 

Læs mere om, hvordan vi behandler de oplysninger, vi har om dig.

Betal i butikker med MobilePay

Marketing-
materialer

Hent guidelines og redigerbare MobilePay-skilte og få samtidig inspiration til, hvordan I kan skilte med MobilePay Point of Sale via QR-koder.

MobilePay PoS-skilte med QR-koder

MobilePay Point of Sale er mobilbetaling i din butik eller salgsautomat

Med MobilePay Point of Sale er det nemt at integrere mobilbetaling i dit kassesystem eller din salgsautomat. MobilePay gør det nemt at modtage mobilbetaling for dig som forretning og nemt at betale med mobilen for dine kunder. Point of Sale-løsningen er til dig, der har behov for en integreret løsning til nem mobilbetaling i dit eksisterende kassesystem eller din salgsautomat. MobilePay Point of Sale kan integreres som betalingsløsning i salgsautomater, eksempelvis med QR-koder.

Ét kassesystem til både betalingskort og MobilePay

Med MobilePay integreret i dit eksisterende kassesystem kan du tilbyde dine kunder at betale på den måde, de foretrækker- med betalingskort eller MobilePay – helt uden behov for flere installationer.

Mobilbetaling via QR-koder

Du har også mulighed for at tilbyde MobilePay Point of Sale-betaling via QR-koder.

Hvis du vælger at integrere MobilePay direkte i dit kassesystem, kræver det kun, at dit kassesystem understøtter løsningen.

Selvbetjent salgsautomat eller mobilt salgssted

Har du en selvbetjent salgsautomat eller et mobilt salgssted, som er integreret med dit kassesystem, har du også mulighed for at vise en QR-kode i displayet på automaten eller på et klistermærke, som kunden kan scanne med MobilePay. Herefter skal kunden blot godkende mobilbetalingen i MobilePay. Kontakt din kasseleverandør for at bestille det.

Virker med både iOS- og Android-telefoner

Uanset om du vælger at integrere MobilePay Point of Sale i dit kassesystem eller din salgsautomat, er det altid nemt og hurtigt for dine kunder at betale med MobilePay. Løsningen virker med alle iOS og Android-telefoner, så længe kunden har MobilePay-appen installeret. MobilePay Point of Sale giver dermed alle dine kunder mulighed for at betale nemt og hurtigt med mobilen.