Eksporter FAQ

Hvordan kommer jeg i gang med QR-koder

Med QR-koder har du fuld fleksibilitet til at vise betalingsmuligheden, hvor det passer dig. Du kan vise QR-koden fysisk på skilte eller klistermærker, eller digitalt via skærme eller i displayet i din terminal.

Din leverandør kan hjælpe med at oprette QR-koderne til dig, så tag fat i din leverandør, hvis du har brug for QR-koder.

Hvis du vil vise QR-koderne på fysiske skilte, hjælper vi dig gerne med at producere dem. Tag fat i din kasseleverandør, eller skriv direkte til os på integration@mobilepay.dk, så kontakter vi dig. Du betaler for produktionen af skilte og håndteringen. Prisen afhænger af, hvor mange skilte du skal bruge, og hvilken størrelse skilte du har brug for.

Du er også velkommen til at producere skiltene selv. Under materialer kan du finde guidelines og inspiration til, hvordan du kan skilte med MobilePay. Her finder du også forskellige trykklare skabeloner til skilte, hvor der er plads til QR-koder og tilbud, som du selv kan sætte ind.

Se mere om Point of Sale skiltning her

 

Andre spørgsmål om PoS opdatering

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.