Super-nem fakturering: Send dine kunder et MobilePay-link

12. december 2016​.​

Super-nem fakturering: Send dine kunder et MobilePay-link

Nu får landets mindre virksomheder markedets nemmeste fakturaløsning. De skal blot sende deres kunder et MobilePay-betalingslink.

​​MobilePay-link Med den nye løsning skal den lille virksomhed blot sende en faktura med et betalings-link via mail. - Foto: PR​​​
MobilePay er klar med markedets nemmeste fakturaløsning for landets 150.000 små virksomheder, som typisk sender fakturaer på mail og modtager betaling via almindelig kontooverførsler. Løsningen forudsætter kun, at man har MobilePay Business for at komme i gang.
 
Med den nye løsning skal den lille virksomhed blot sende en faktura med et betalings-link via mail til sine privatkunder. I stedet for at logge ind i netbank og taste kontonummer og beløb, klikker privatkunden bare på ”Betal med MobilePay” på fakturaen og gennemfører hurtigt betalingen i MobilePay.
 
”Vi vil skabe brugervenlige opkrævningsløsninger til alle typer virksomheder. Vores betalingslinks er målrettet mindre virksomheder, som Danmark har flest af. De kan nu meget nemt komme i gang med mobil-fakturering, og det helt uden udviklingsomkostninger. Med et MobilePay-link er betalingen nu kun ét klik væk,” siger Mark Wraa-Hansen, chef for MobilePay.
 
Partnerskab med Dinero 
Knap 30.000 virksomheder har allerede i dag MobilePay Business og er dermed klar til at kunne udsende fakturaer via et link. MobilePay har desuden etableret et samarbejde med leverandøren af regnskabsprogrammet, Dinero, som 112.000 virksomheder er tilmeldt.
 
Fra Dineros system kan virksomhederne fremover sende fakturaer, som automatisk bliver forsynet med et betalingslink til MobilePay. Virksomheden skal blot indtaste sit MobilePay Business-nummer i Dinero’s system for at komme i gang.
 
”Det bliver en kæmpe lettelse for mindre danske virksomheder. De kan reducere deres administration og forbedre deres cash flow, fordi de ganske enkelt vil få pengene nemmere hjem fra kunderne,” siger Martin Thorborg, direktør for Dinero.  
 
Flere nemme måder at udsende fakturaer med link
Virksomheden kan også selv oprette betalingslinks via MobilePay.dk og give deres kunder mulighed for nemt at betale med MobilePay.
 
MobilePay’s betalingslinks kan fra start tilbydes gennem alle partnerbanker, som har tilsluttet sig MobilePay. Benytter en virksomhed f.eks. Dinero som leverandør, så kan virksomheden have sin konto i enhver partnerbank, blot virksomheden er tilsluttet MobilePay Business.

Flere MobilePay-fakturaløsninger vil følge
Tidligere i 2016 har MobilePay lanceret betalingsløsningen MobilePay Invoice. Med MobilePay Invoice er det muligt at sende fakturaen direkte til kundens MobilePay, hvor kunden blot kan swipe godkendt. Kunderne kan benytte deres eksisterende faktureringsmetode, hvilket især er relevant for mellemstore og store virksomheder, som ikke har behov for at anvende kanaler som eksempelvis mail til at udsende fakturaer.
 
I sidste uge lancerede MobilePay også løsningen MobilePay Payout. Det er en brugervenlig afløser for gammeldags checks med potentiale til at blive fremtidens måde at gennemføre udbetalinger på.
 
”Vi ønsker at dække hele markedet for betalinger og vi er meget opmærksomme på, at forskellige typer virksomheder har forskellige behov. Derfor vil vi fortsætte med at udvikle opkrævnings- og udbetalingsløsninger, som gør det nemmere for både virksomheder og brugere at håndtere betalinger,” lover Mark Wraa-Hansen.
 


Læs mere

MobilePay betalings-link er en del af MobilePay Business. Læs mere om løsningen her.

Download MobilePay til din smartphone
Vil du have MobilePay til din forretning?
Se vores løsninger til forretninger