MobilePay har kurs mod 10.000 webshops i Norden

19. april 2017​​

MobilePay har kurs mod 10.000 webshops i Norden

En stor finsk aftale mellem MobilePay og Checkout Finland gør mobilbetaling tilgængelig i 2800 finske webshops. MobilePay Online er nu et cross border nordisk salgskoncept, der har kurs mod 10.000 webshops.

​​Ny aftale. Med ny aftale sætter MobilePay kursen mod 10.000 webshops i Norden.
​Den største nordiske aftale nogensinde har med øjeblikkelig varsel gjort MobilePay tilgængelig i 2800 finske webshops. Aftalen er indgået med betalingsformidleren Checkout Finland. I alt dækker Checkout Finland over 10.000 finske webshops og ejes af den finske bank OP. Samtidig er andre finske MobilePay-samarbejdspartnere på vej på onlineområdet inden sommer.

Nordisk koncept for onlinebetaling via mobilen

I Danmark har MobilePay nået 6.500 webshops, hvor nem mobilbetaling uden indtastning af kortcifre er en realitet. I Norge tilbyder 200 norske webshops nu MobilePay-betaling. Og de første aftaler med svenske webshops indenfor især transport- og rejsebrancherne er også en realitet.

”Vi er ved at skabe et sammenhængende nordisk koncept for mobil-onlinebetaling. Modsat i fysiske butikker har vi for længst knækket koden online og skabt cross border betalinger, så vi f.eks. oplever danskere MobilePay-betale online for bus- og togtransport fra Oslo til de norske skisportssteder,” siger Mark Wraa-Hansen, chef for MobilePay.
 
Faktisk står danskerne for 11% af MobilePay-betalingerne gennem busekspres-selskabet Nor-Way.no, mens finnerne står for 1%.
 
40% vækst i Finland på seks måneder
I Finland er MobilePay den første aktør til at tilbyde mobil onlinebetaling i større skala til finske virksomheder og brugere. I forvejen er MobilePay den foretrukne mobile betalingsløsning i Finland med 450.000 downloads, heraf 40% vækst indenfor det sidste halve år. Selve brugerbasen er fordoblet på et år.

”Vi har skabt løsninger, som er nemme og ensartede, uanset om brugeren betaler i fysiske butikker, online eller via andre apps. For os er mobilbetaling fremtidens betalingsform, og vi er glade for, at Checkout som Finlands førende betalingsformidler har valgt os som partner,” siger Anniina Heinonen, chef for MobilePay i Finland.
 
Checkout Finland er tilsvarende optaget af perspektivet i samarbejdet.
 
”MobilePay er en hurtig og nem betalingsform, som forbedrer købsoplevelsen og mindsker risikoen for afbrudte køb. Vi ser meget frem til samarbejdet,” siger Perttu Kröger, chef for forretningsudvikling i Checkout Finland.
 
 


Facts og fordele ved MobilePay Online

  • Nem betaling: Du slipper for at indtaste kortdata.
  • Ingen beløbsgrænser: Online kan du betale lige så stort et beløb, du vil.
  • Høj brugervenlighed: Du kan betale på farten fra alle platforme.
  • ​Øget konvertering fra webshops: Færre hopper fra et salg, når de slipper for at skulle indtaste kortdata.
  • MobilePay Online voksede med 310% i 2016: December måned satte rekord med 300 mio. kr. i omsætning i de danske webshops.
Download MobilePay til din smartphone
Vil du have MobilePay til din forretning?
Se vores løsninger til forretninger