MobilePay ryger paa museum

2. juni 2017​

MobilePay ryger på museum 

Fra i dag optræder MobilePay på designudstillingen Beyond Icons på Koldinghus. Topchefen hos Grundfos, Mads Nipper, mener, at MobilePay gennem designtænkning er lykkedes med dramatisk at forenkle betalinger via noget, vi har altid har med os: mobilen.

 
MobilePay er med på udstillingen Beyond Icons på Koldinghus. (01:57)

​Med blot fire år på bagen er MobilePay nu røget på museum. Eller rettere: MobilePay optræder frem til oktober på udstillingen Beyond Icons på Koldinghus i forbindelse med Designskolen Koldings 50 års jubilæum.

50 danske designere og samfundspersonligheder har udpeget designløsninger, der gør en forskel i deres personlige og professionelle liv. To af dem peger på MobilePay, der optræder på udstillingen med grafiske plakater, som illustrerer løsningens hastige vækst fra nul til i dag at være tilstede på næsten alle danskeres smartphone.

Adm. direktør hos Grundfos og adjungeret professor ved Designskolen, Mads Nipper, mener at MobilePay er et strålende eksempel på designtænkning, hvor udnyttelse af avanceret digital teknologi har gjort brugernes liv enklere.

”Der ligger bag MobilePay en dyb forståelse og indsigt i hele betalingsbegrebet og menneskers pain points omkring betaling. Gennem designtænkning er det lykkedes dramatisk at forenkle betalinger via noget, vi altid har med os: mobilen,” siger Mads Nipper i sin begrundelse.

Den nye digitale betalingsplatform i Danmark
Også direktøren for Dansk Design Center, Christian Bason har valgt at pege på MobilePay som en designløsning, der fortjener at blive fremhævet på udstillingen ’Beyond Icons – nye perspektiver på design.’

”MobilePay er nu de facto den nye nationale digitale betalingsplatform i Danmark – med internationalt potentiale. MobilePay er brugervenligt, enkelt og løser problemer for både forbrugere og erhvervsdrivende,” siger Christian Bason.

Hos MobilePay er chefen for Mark Wraa-Hansen stolt over, at MobilePay optræder på en stor designudstilling side om side med f.eks. PH-lampen, papirclipsen, Google og iPod.

”Enkelhed og en næsten intuitiv brugerflade har fra starten været drivende for design og udformning af MobilePay. Det er en stor glæde også at få officiel anerkendelse for det,” siger Mark Wraa-Hansen.

 

Facts om udstillingen

  • Udstillingen Beyond Icons på Koldinghus kan ses fra den 2. juni til den 22. oktober 2017
  • Den vises i anledning af 50 års jubilæet for Designskolen Kolding

Læs mere om udstillingen her​​​​​