Bonus MobilePay Erhverv

Nu kan du tilbyde dine kunder at optjene bonus, når de betaler med MobilePay i din butik.

Tilbyd mere end ‌3,7 millioner MobilePay-brugere at optjene bonus i din butik. ​

Få MobilePay​​​​​
 

​Hvad er MobilePay Bonus?

Som forhandler kan du tilbyde dine kunder en bonus i form af en procentsats af det beløb, som kunden handler for. Denne bonus vil kunden kunne anvende, når kunden kommer igen og foretager et nyt køb hos dig.

Hvem kan få bonus
MobilePay Bonus kan tilbydes af alle forhandlere, der har en MobilePay Business aftale. Alle brugere af MobilePay har mulighed for at tilmelde sig og optjene bonus.
​​
 


MobilePay Bonusmønten
​​
 

Fordele ved MobilePay bonus

  • Kunderne får incitament til at handle hos dig igen.

  • Eksponering overfor ‌3,7 mio. potentielle kunder, da din butik vises i appen under “Find Bonus butik”.

  • Du får et loyalitetskoncept, der ikke kræver administration, da det hele foregår automatisk. Der er altså intet ekstraarbejde for kasseekspedienten.

  • Du slipper for et loyalitetskoncept med kort og stempler, og du bestemmer selv den procentsats, du vil give dine kunder i bonus.

Hvordan får jeg MobilePay Bonus i min butik?

Alle butikker med en MobilePay Business løsning kan tilbyde MobilePay Bonus.

For at aktivere MobilePay Bonus skal man logge på MobilePay Business via mobilepay.dk og gøre følgende:

  1. Vælg "Bonus oversigt" i MobilePay Business-menuen.
  2. Indtast butiksnavn og den bonus-procent du vil tilbyde dine kunder.
  3. Upload dit logo.

Herefter sender vi diverse instore-materialer, der kan bruges til at skilte med MobilePay Bonus i din butik.

Få introduktionsvideo via sms
Hvis du sender en sms med teksten "Bonusinfo" til 1999,  så sender vi dig en introduktionsvideo, der viser hvordan du opsætter MobilePay Bonus til din butik. Det koster ikke noget ud over alm. sms takst.

 

 

​Video: Hvad siger butiksindehaverne til MobilePay Bonus

Lyngby var test-by for MobilePay Bonus. Vi tog en snak med butiksindehavere og spurgte hvad de syntes om konceptet.

 
 
Se hvad butiksindehavere i Lyngby siger om MobilePay Bonus (02:12).

Spørgsmål & svar om Bonus

Du skal have en MobilePay Business aftale. Lige nu tilbydes MobilePay Bonus kun til Danske Bank kunder. Tilmelding af virksomhed foregår i Business Online ved at vælge ‘Bonus’ i menuen. I starten af 2017 vil MobilePay Bonus blive tilgængelig for alle kunder gennem vores distributionspartnere.
Nej, det eneste ekstra, du skal gøre er at modregne den bonus du har modtaget som betaling, når du gør din kasse op. Du kan altid se hvor meget der er betalt med bonus i din MobilePay Business app.
Nej - det sker helt automatisk. Det kræver kun, at du og kunden er tilmeldt MobilePay Bonus.
Du får specielle MobilePay-klistermærker, som du skal sætte op i butikken. Derudover kan kunderne automatisk se det i deres app, når du tilmelder dig.
Det bestemmer du selv – dog min. 5 pct. og maks. 70 pct.
Der er ingen bindingsperiode og du har altid mulighed for at framelde dig igen – kunderne vil dog kunne bruge allerede optjent bonus i 6 måneder efter, at du har frameldt dig. Det vil dog ikke være muligt at optjene nu bonus i denne periode.
Kunden vælger selv, om de vil bruge deres optjente bonus, når de betale med MobilePay. Hvis kunden vælger at bruge deres bonus trækkes beløbet automatisk fra betalingen – du kan altid se i din MobilePay Business app, hvor meget der er blevet betalt med bonus.
Lige nu tilbydes MobilePay Bonus kun til Danske Bank kunder. Danske Bank kunder kan se dette i MobilePay Business app’en eller i Business Online, hvor MobilePay Business normalt administreres. I starten af 2017 vil MobilePay Bonus blive tilgængelig for alle kunder gennem vores distributionspartnere.
Der er ingen udløbsfrist på bonus, men hvis du vælger at framelde dig ordningen, vil kunderne kunne bruge allerede optjent bonus i 6 måneder efter, at du har frameldt dig – herefter vil kunderne ikke have mulighed for at bruge optjent bonus. Det vil dog ikke være muligt at optjene ny bonus i denne periode.
På nuværende tidspunkt er MobilePay Bonus en del af alle de eksisterende MobilePay Business pakker og koster derfor ikke ekstra.
Dem får du tilsendt automatisk, når du tilmelder dig Bonus.
Du behøver ikke foretage dig noget ekstra, når du afstemmer kassen. Du kan nemt se i din MobilePay Business app, hvor meget der er betalt med MobilePay og hvor stor en andel, der er blevet betalt med Bonus. Du kan også sende en oversigt fra appen med alle transaktioner. Her fremgår det, hvor meget der er betalt med Bonus for den enkelte transaktion. Oversigten kan du eksempelvis bruge til at afstemme kontoen korrekt.
Du administrerer MobilePay Bonus via din computer ved at logge på MobilePay Businesse eller Business Online

​Bonus er en funktion i MobilePay Business

 

Læs om MobilePay Business​​​​​