Point of Sale v10.0 på ny MobilePay-platform

Vi har opdateret MobilePay Point of Sale, så alt fremadrettet kører på vores nye MobilePay-platform.
Betal i butikker med MobilePay

Point of Sale v10.0 på ny MobilePay-platform

Vi har opdateret MobilePay Point of Sale, så alt fremadrettet kører på vores nye MobilePay-platform.

Sørg for, at dine systemer er opdateret senest 31. marts

For at opdateringen slår igennem hos dig, skal din leverandør sørge for at integrere til MobilePay Point of Sale version 10.0 på den nye platform og opdatere dine systemer. Vi har løbende informeret kasse- og terminalleverandører, så de ved besked og kan være klar i tide.

Dine systemer skal være opdateret senest den 31. marts 2021, så du kan allerede nu tage fat i din leverandør og aftale nærmere.

Hvad betyder opdateringen for mig?

Ud over at løsningen kører på den nye platform vil opdateringen betyde, at al administration af din Point of Sale-aftale efter opdateringen foregår på MobilePay-portalen.

Vi er klar med selvbetjening i MobilePay-portalen i løbet af efteråret.

Hvis du er ny kunde, så opret dig her.

Hvis du har Point-of-Sale i forvejen og ikke allerede er oprettet på MobilePay-portalen, så skriv til os på erhverv@mobilepay.dk.

Woman and a child in toystore playing with toys.

Hvad betyder opdateringen for mine kunder?

Hvis din kasse– eller terminalleverandør opdaterer inden den 31. marts, er der ingen forskel i betalingsoplevelsen for dine kunder, ud over at der på MobilePay-kvitteringen står, at beløbet vil blive trukket, når købet er gennemført.

Hvis du allerede har hvide bokse, kan du stadig bruge dem. Men vær opmærksom på, at de hvide bokse på nuværende tidspunkt er udsolgt, så vi har ikke nogen nye. I stedet kan du vælge Point of Sale via QR-kode. 

Din leverandør kan hjælpe med at oprette QR-koderne til dig, så tag fat i din leverandør, hvis du har brug for QR-koder. 

Billede af hvid MobilePay-boks til POS