Point of Sale v10 på ny MobilePay-platform

Vi har opdateret MobilePay Point of Sale, så alt fremadrettet kører på vores nye MobilePay-platform.
Betal i butikker med MobilePay

Point of Sale v10 på ny MobilePay-platform

Vi har opdateret MobilePay Point of Sale, så alt fremadrettet kører på vores nye MobilePay-platform.

Sørg for, at dine systemer er opdateret inden 1. juli 2021

For at opdateringen slår igennem hos dig, skal din leverandør sørge for at integrere til MobilePay Point of Sale version 10 på den nye platform og opdatere dine systemer. Vi har løbende informeret kasse- og terminalleverandører, så de ved besked og kan være klar i tide.

Dine systemer skal være opdateret senest den inden 1. juli 2021, så du kan allerede nu tage fat i din leverandør og aftale nærmere.

Hvad betyder opdateringen for mig?

Ud over at løsningen kører på den nye platform vil opdateringen betyde, at al administration af din Point of Sale-aftale efter opdateringen foregår på MobilePay-portalen.

På MobilePay-portalen opretter og administrerer du butikker og brands, får overblik over overførsler og salg per overførsel, henter filer til rapportering og ændrer bankkonti m.m.

Hvis du er ny kunde, så opret dig her.

Hvis du har Point-of-Sale i forvejen og ikke allerede er oprettet på MobilePay-portalen, så skriv til os på erhverv@mobilepay.dk.

Woman and a child in a toy store. Woman is paying with MobilePay.

Hvad betyder opdateringen for mine kunder?

Hvis din kasseleverandør opdaterer inden den 1. juli 2021, er der ingen forskel i betalingsoplevelsen for dine kunder, ud over at der på MobilePay-kvitteringen står, at beløbet vil blive trukket, når købet er gennemført.

Har du Point of Sale via BLE i en betalingsterminal, så understøtter vi fra 1. juli 2021 ikke længere denne løsning. Hvis du allerede har hvide bokse, kan du stadig bruge dem. Bemærk, at vi stopper for salg af nye hvide bokse med BLE. I stedet kan du vælge Point of Sale via QR-kode.

Din leverandør kan hjælpe med at oprette QR-koderne til dig, så tag fat i din leverandør, hvis du har brug for QR-koder. 

Billede af hvid MobilePay-boks til POS