MobilePay Business lukker

MobilePay Business lukker den 31. august 2018. Skift til MobilePay MyShop inden, så koster det ikke noget i oprettelse.
Billede - MobilePay - tivoli

Skift til en ny forbedret udgave

Vi har tidligere informeret om, at MobilePay Business lukker. Nu er datoen fastlagt, og løsningen lukker pr. den 31. august 2018. Fra den dato vil du ikke længere kunne modtage betalinger på dit 8-cifrede mobilnummer. 

I stedet tilbyder vi MobilePay MyShop, som er en ny og forbedret løsning til dig, der har brug for en nem måde at modtage mobilbetaling på i din butik, markedsstand eller forening. 

Læs mere om MyShop

Skift til MyShop allerede i dag - frem til den 31. august 2018 koster det ikke noget i oprettelse, når du har MobilePay Business i forvejen.

id-skaters-1164x884

Prisen er den samme

Transaktionspriserne er præcis de samme, som du kender dem fra MobilePay Business. Du betaler kun for de transaktioner, du har. Det koster højst 0,75 kr. pr. transaktion og ned til 0,30 kr.

Se priser

Skift fra MobilePay Business til MobilePay MyShop allerede i dag eller inden den 31. august 2018, så koster det ikke noget i oprettelse. 

Det antal transaktioner, du har haft i MobilePay Business, fører vi med over i MyShop, så du er placeret på det rigtige pristrin med det samme, hvis du skifter inden den 31. august 2018. 

MobilePay MyShop - Restaurant

Opret MyShop – så klarer vi resten

Med MobilePay MyShop får du et nyt 5-cifret nummer og modtager nye klistermærker med det 5-cifrede nummer. Dit 8-cifrede nummer virker stadig indtil den 31. august 2018, medmindre du selv vælger at lukke det inden.

Du slipper for ekstra SIM-kort og opretter selv de MobilePay-numre, du har brug for på MobilePay-portalen, hvor du administrerer MyShop.

Har du har spørgsmål, så se mere her

Billede af betaling med Mobilepay - fem cifret nummer.