Eksporter FAQ

Hvordan administrerer jeg min AppSwitch-løsning, laver saldo tømning, eller retter et AppSwitch ID?

Vi arbejder på en selvbetjeningsløsning, hvor din virksomhed fx kan oprette og slette AppSwitch ID'er eller lave saldotømning online. Indtil den er klar, hjælper vi med at oprette ID'erne, som I efterfølgende indsætter i jeres app.
 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Brug

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.