Eksporter FAQ

Hvordan laver jeg tilbagebetalinger med MobilePay AppSwitch?

AppSwitch API’erne giver mulighed for, at du via 'refund amount' kan tilbageføre et beløb – enten helt eller delvist – til en MobilePay-bruger.

Tilbagebetalingen sker direkte fra din virksomheds system og er dermed kun tilgængelig, hvis din virksomhed har implementeret vores API’er.

 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Brug

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.