Hvor sikre er betalinger med MobilePay AppSwitch?

Når den anmodede betaling er gennemført i MobilePay, modtager forretningsappen en underskrevet kvittering. Den underskrevne kvittering indeholder det originale ordre-ID og MobilePay-transaktionens ID.

MobilePay SDK bekræfter underskriften og sikrer, at ordre-ID’et, som forretningsappen sender til MobilePay SDK, svarer til det ordre-ID, der er modtaget fra MobilePay.