Eksporter FAQ

Hvordan opretter jeg et AppSwitch ID?

Vi arbejder på en løsning, hvor din virksomhed selv kan oprette AppSwitch ID'erne online. Indtil den er klar, hjælper vi med at oprette ID'erne, som I efterfølgende indsætter i jeres app. Skriv til erhverv@mobilepay.dk
 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Kom i gang

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.