Eksporter FAQ

Hvad kræver det af mine kunder?

Det kræver først og fremmest, at den nyeste version af MobilePay er installeret på kundens telefon. Derudover kræver det, at kunden minimum har iOS 9.0 eller Android 5.0 på telefonen. Løsningen virker ikke på Windows-telefoner.
 

Andre spørgsmål om Til medarbejdere i butikker

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.