Kan jeg have forskellige pinkoder til forskellige smartphones/tablets?

Hver enkelt bruger får med lanceringen af flerbruger-login nu sin egen pinkode til MyShop-appen.

Ønsker du, at MyShop-appen skal benyttes på flere smartphones/tablet til samme bruger, kan dette login benyttes til alle dem, du vælger. Så kan den enkelte bruger gå ind i portalen og selv hente aktiveringskoden til hver enkelt enhed.

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Flerbruger-login