Eksporter FAQ

Kan man ændre en brugers rolle?

Ja, man kan altid gå ind i MobilePay-portalen og ændre en brugers rolle og tilladelser. Det gør man ved at gå ind under ’Brugere’ i venstremenuen og klikke på det lille tandhjul ud for den bruger, man ønsker at ændre rolle på.
 
 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Flerbruger-login

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.