Eksporter FAQ

Kan man slette en brugers rolle?

Ja, men i første omgang kræver det, at du kontakter MobilePay Erhvervssupport, så de kan hjælpe med sletningen. Vi vil senere på året gøre det muligt selv at slette en bruger direkte i portalen. 
 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Flerbruger-login

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.