Hvordan ændrer jeg bankkontoen for et bestemt betalingssted på MobilePay-portalen?

Du kan altid ændre bankkontoen for et bestemt betalingssted på MobilePay-portalen.

• Klik på det produkt, du ønsker at ændre konto på i venstremenuen.
  • Vælg det betalingssted, hvor du vil ændre bankkontoen.
  • Vælg det nye kontonummer fra rullemenuen eller tilføj en ny konto.
  • Klik på ‘Gem’.

Vi vil herefter overføre penge til den nye valgte bankkonto. Hvis du ikke har fået bekræftet bankkontoen, skal du gøre det, før vi kan begynde at overføre penge til den.