Eksporter FAQ

Hvordan kan jeg refundere en betaling via MobilePay-portalen?

Du kan lave tilbagebetalinger via MobilePay-portalen. Bemærk, at det kun er hele beløb du kan refundere og den oprindelige betaling ikke må være ældre end 30 dage.
  • Log på MobilePay-portalen
  • Klik på 'Salg' i venstremenuen
  • Klik på den betaling, du vil refundere
  • Klik på 'Tilbagebetal'
Betalingen vil nu blive refunderet til din kundes konto.
 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Brug

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.