Bruger MobilePay 3D Secure?

MobilePay bruger 3D Secure ved registrering af betalingskort i appen. Det betyder, at når du som bruger lægger et betalingskort i appen, godkender du kortet med en sms-kode, der bliver sendt til din telefon. På den måde sikrer vi, at den, der indtaster kortoplysningerne også er ejeren af det betalingskort, der bliver lagt i appen.

I forhold til selve transaktionen imødekommer MobilePay kravet om stærk kundeautentifikation (SKA) og dermed de skærpede krav til sikkerhed, så her er der ikke behov for det ekstra step med 3D Secure i betalingen. Imidlertid afhænger betalinger med MobilePay Online også af, hvordan din bank og betalingsformidleren i den webshop, hvor du handler, har implementeret de nye sikkerhedskrav.

1. I de fleste situationer vil du opleve onlinebetalinger med MobilePay, som du plejer. Du logger ind i appen og swiper.
  2. I andre situationer vil du efter swipet også møde 3D Secure, dvs. en kode via sms som du skal indtaste, før betalingen er godkendt.

På sigt forventer vi, at brugeroplevelsen online igen vil blive den samme alle steder, så du blot logger ind og swiper.

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om PSD2