Hvorfor tilbyder I ikke længere gavekort i den nye app?

Lige nu undersøger vi de forskellige muligheder. Køb af nye gavekort er ikke inkluderet i den nye app lige fra starten, men vi håber at introducere den funktionalitet igen så hurtigt som muligt.  Alle gavekort, du allerede har modtaget,  vil stadig være tilgængelige og brugbare i din nye MobilePay-app.
 

Andre spørgsmål om Gaver, gavekort og medlemskaber

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.