Kan jeg stadig bruge gavekort og pengegaver i den gamle MobilePay-app?

Ja, du kan stadig bruge gavekort i den gamle MobilePay-app, indtil vi lancerer den nye app – som tidligst er den 12. Marts 2024  og du er også velkommen til at bruge dem. Dog kan du ikke planlægge dit gavekort eller en pengegave til frem i tiden. Du kan heller ikke oprette gavekoder. Disse funktioner forsvinder fra MobilePay 30 dage før lanceringen af den nye app.

Andre spørgsmål om Gaver, gavekort og medlemskaber