Er der ingen mulighed for, at jeg kan have et hemmeligt navn i den nye app, hvis det er livsvigtigt for mig?

Det er der desværre ikke. Vi har én standard for alle brugere. Hvis du er i en situation, hvor du vil bruge MobilePay, men ikke ønsker at dele din identitet, så opfordrer vi dig til at være meget selektiv med, hvem du deler dit telefonnummer med. Det er altid dit telefonnummer, der er nøglen til at se dit fulde juridiske navn. Du kan ikke søge efter nogle brugere i MobilePay ud fra deres navn alene – kun hvis det er en bruger, du tidligere har interagereret med. Og husk på, at du nu kan blokere brugere, som du ikke vil interagere med direkte i MobilePay. Når du har blokeret en anden bruger, så kan de ikke interagere med dig på nogen måde via MobilePay.