Hvad betyder det, at jeg kun kan bruge MobilePay på en enhed?

Med den nye app kan du kun bruge MobilePay på én enhed ad gangen. En enhed betyder en form for telefon – eller en tablet. Når du skifter mellem enheder, vil du blive bedt om at identificere dig med MitID og så indtaste en engangskode som sendes til dig via SMS.
 

Andre spørgsmål om Sikkerhed

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.