Hvad med GDPR, overholder denne ændring persondatalovgivningen?

Vipps MobilePay er som betalingstjenesteudbyder underlagt forskellig lovgivning (blandt andet Betalingsloven, hvidvaskloven og persondataforordningen). Disse love regulerer blandt andet, hvordan vi  må behandle og dele persondata, og pålægger os at kende vores kunder og at give brugerne oplysninger om den bruger, som de sender penge til eller modtager penge fra. Vores app og aftalen med dig som bruger er designet for at leve op til gældende lovgivning. Du kan læse mere i vores privatlivspolitik her og i vores privatbrugerbetingelser her