Hvis jeg vil blokere en bruger så hurtigt som muligt i den nye MobilePay-app den 12. marts 2024 tidligst, hvordan gør jeg så det?

Du har to måder. Hvis du har telefonnummeret, så kan du søge på nummeret og blokere brugeren med det samme. Det sker inde fra din profil. Du kan også blokere en bruger, som du allerede har sendt, modtaget eller anmodet om penge, ved at gå til din aktivitetsliste og blokere brugeren der. Den bruger, du har blokeret, kan ikke sende dig penge eller beskeder og det samme gælder for dig. Men den blokerede person kan søge efter dit nummer og se dit navn.