Hvordan vil blokeringsfunktionen fungere?

Du kan blokere en person i appen, hvis du ikke ønsker, at personen kan komme i kontakt med dig på MobilePay-appen. Hvis du blokerer en person, kan brugeren ikke sende penge, anmode om penge eller sende en besked til dig. Hvis du blokerer en person, så kan de godt søge på dit nummer og se dit navn. Du kan altid trække din blokering tilbage.
 

Andre spørgsmål om Sikkerhed

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.