Hvordan vil min brugerprofil se ud i MobilePay, når de nye ændringer træder i kraft?

Dit fulde juridiske navn vil blive vist i din MobilePay-app, men dit billede du havde i MobilePay før, er der ikke mere. På datoen for ændringerne, som tidligst er den 12. marts 2024, skal du opdatere din MobilePay-app og gennemgå flowet - og i den samme manøvre kan du nemt uploade et nyt billede til din profil.