Hvorfor har I besluttet at droppe muligheden for at vælge sit eget navn eller et såkaldt brugernavn?

Fra den 12. Marts 2024 tidligst vil en MobilePay-brugers fulde juridiske navn altid blive vist ved alle MobilePay-betalinger. Det har vi valgt for at skabe transparens, så en bruger altid kan se den sande identitet af den bruger, der sendes penge til eller modtages penge fra. Det sikrer gennemsigtighed og gør det meget sværere for kriminelle at gemme sig bag opdigtede navne. Vi ved at en vis form for anonymitet – som nogle brugere af forskellige grunde foretrækker – ikke længere er muligt med denne ændring. Men vi mener, at det er nødvendigt at gøre MobilePay-overførsler så tydelige som muligt for at opnå højere sikkerhed, tryghed og transparens i den daglige brug af MobilePay. At vise det fulde navn på en bruger (eller en kunde) er også en standard, der bruges af flere finansielle institutioner i Denmark i dag.