Hvorfor laver I denne sikkerhedsopdatering lige nu

Timing for ændringerne er en del af en større teknisk opdatering, fordi vi bygger en ny, smartere MobilePay-app. Denne øvelse giver os mulighed for at redesigne og genoverveje appen. Ændringerne kan ses som en grundig forårsrengøring af krogene i appen med ét overordnet mål på den lange bane: nemlig at gøre MobilePay enklere, bedre og endnu mere sikker for dig som bruger.