Hvordan betaler jeg med MobilePay i butikker?

Butikker har mulighed for at tilbyde betaling med MobilePay via to løsninger. Du skal enten betale via butikkens MobilePay-nummer (ofte små virksomheder) eller betale direkte via terminalen eller den hvide MobilePay-boks (ofte supermarkeder eller større butikskæder).

Betaling via butikkens MobilePay-nummer

For at betale til butikkens MobilePay-nummer indtaster du bare beløbet og sender pengene til det 5-cifrede nummer, der står på butikkens MobilePay-skilt (nogle butikker bruger deres telefonnummer). Vis herefter kvitteringen til kasseassistenten og få godkendt betalingen.

Betaling via den hvide MobilePay-boks eller terminalen

Skal du betale med MobilePay via terminalen eller den hvide MobilePay-boks, gør du sådan:
  • Log ind i MobilePay-appen (ved nogle terminaler, kan man nøjes med bare at holde mobilen hen til, når du har aktiveret Bluetooth).
  • Hold telefonen hen over den hvide boks eller terminalen.
  • Når alle dine vare er kørt igennem, kommer beløbet frem i din MobilePay.
  • Swipe for at godkende betalingen.

Husk at Bluetooth skal være slået til

Før du kan gennemføre betalingen, skal du have slået Bluetooth til på din telefon. Tjek om du er klar ved at klikke på ikonet for trådløs betaling i øverste højre hjørne (MobilePay-ikonet med trådløs-signal).

QR-kode

Hvis du har problemer med Bluetooth, kan du i stedet bruge den QR-kode, der er på MobilePay-boksen. Sådan gør du:

• Log ind i MobilePay-appen.
  • Tryk på 'Betal'.
  • Tryk på 'Scan QR-kode' og hold telefonen over QR-koden.
  • Swipe for at godkende betalingen.

betal-i-butik-blutooth

Se, hvordan du betaler via terminalen

Oplever du problemer?

Hold altid dit styresystem opdateret til den nyeste version, da nogle funktioner ikke virker med ældre versioner.

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Betal i butikker