Hvis MobilePay allerede har to-faktor-godkendelse, hvorfor kan jeg så risikere at møde endnu et godkendelseslag ved køb i webshops?

En MobilePay Online betaling omsætter i virkeligheden bare dit mobilnummer til de kortoplysninger, du har registreret i din MobilePay, hvorefter webshoppens betalingsudbyder gennemfører en almindelig kortbetaling. En MobilePay Online betaling er derfor afhængig af, hvilket kort der er tilknyttet betalingen og hvordan din bank håndterer kortbetalingen.

Den nye EU-lovgivning øger sikkerheden for e-handelsbetalinger og kræver, at der anvendes stærk kundeautentificering. MobilePay er født med SKA og to-faktor-godkendelse - men af tekniske årsager kan det alligevel i en overgangsperiode ske at kortudstedende bank kræver 3D Secure på kortbetalingen for at være sikker på at EU-lovgivningen overholdes.

 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Betal online
og i apps

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.