Hvordan afmelder jeg kvitteringer?

Du kan afmelde kvitteringer i MobilePay-appen under indstillinger.

Sådan gør du:

• Åbn MobilePay
  • Gå til menuen ved at klikke på 'Menu' (nederst i højre hjørne)
  • Vælg indstillinger (tandhjulet)
  • Vælg 'Kvitteringer'
  • Slå 'Modtag elektroniske kvitteringer' fra
  • Accepter afmelding

Slå kvitteringer fra i MobilePay-appen

Du kan fortsat logge ind på din profil hos Storebox og se dine kvitteringer. Vil du både afmelde kvitteringer i MobilePay og hos Storebox, skal du afmelde begge steder.

Sådan afmelder du kvitteringer både i MobilePay og Storebox:

• Afmeld kvitteringer i MobilePay som beskrevet ovenfor
  • Skriv til: support@storebox.com med besked om, at du ønsker at afmelde servicen hos Storebox
  • Storebox vil herefter sørge for, at din profil bliver afmeldt
  • Du er nu afmeldt kvitteringer både i MobilePay og hos Storebox

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Kvitteringer