Hvordan deler og videresender jeg en kvittering?

Du kan nemt dele dine kvitteringer med andre. Hvis du fx har givet en gave til én, der bor i den anden ende af landet, kan du med et klik i MobilePay sende kvitteringen videre. Det gælder både kvitteringer for penge, du har sendt til andre privatpersoner (finder du under menupunktet 'Aktiviteter') og kvitteringer fra butikker.
Du deler en kvittering ved at vælge den aktuelle kvittering i appen og trykke på dele-ikonet øverst på siden.
  • Log på MobilePay
  • Klik på 'Menu' (nederst i højre hjørne)
  • Vælg 'Kvitteringer' i menuen
  • Tryk på den aktuelle kvittering på listen

Du kan sortere listen efter butik, dato eller beløb, og du kan finde en specifik kvittering ved at søge på forretningens navn, på beløbet eller på datoen for købet.

• Klik på dele-ikonet øverst på siden
  • Vælg den funktion, du ønsker at benytte til delingen, fx e-mail

Send kvitteringer i MobilePay-appen

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Kvitteringer