Hvad koster det?

Prisen er et gebyr på 4 %, som bliver lagt til det beløb, du sender i modtagerens valuta. Når du indtaster det beløb, du vil sende – for eksempel 100 NOK, så omregner MobilePay beløbet til din lokale valuta med det samme – fx cirka 64,95 DKK. Dermed får du cirka prisen for beløbet i din egen valuta – det endelige, præcise beløb afhænger af din egen banks konverteringsrate. Vi bruger vekselkursen fra Norges Bank til at give dig et estimat af kursen.  

Derudover vil din bank i de fleste tilfælde også tilføje et valutatillæg. Det nøjagtige beløb varierer afhængigt af din konkrete bank. Det er en separat omkostning, som vi ikke har indflydelse på.  

Eksempel:
Du sender 200 NOK til din ven Linn i Norge. Prisen for 100 NOK er cirka 64,95 DKK, når man omregner valutaen. Derefter opkræver vi et gebyr på 4 % af de 100 NOK, og så bliver den samlede pris for at sende de 100 NOK bliver cirka 67,34 DKK. Derudover tilføjer de fleste banker et valutatillæg.
 

Andre spørgsmål om Oversigt

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.