Eksporter FAQ

Jeg kan ikke se MobilePay Box i menuen?

Du skal have den seneste version af MobilePay for at kunne se ’Box’ i menupunktet. Gå ind i App Store eller Google Play og opdater til den seneste version. 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Brug

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.