Eksporter FAQ

Kan jeg tilføje/slette personer til en gruppe, efter den er oprettet?

Ja, du kan sagtens tilføje eller slette en person i en gruppe.

Sådan gør du:

  • Åbn WeShare-appen på din mobil.
  • Vælg 'Indstillinger' (tandhjulet i højre hjørne).
  • Vælg den gruppe, hvor du vil tilføje eller slette en person.

Tilføjer du en person, vil vedkommende fremover være en del af alle de fremtidige udgifter, men ikke af de udgifter, der tidligere har været.
Sletter du en person, må vedkommende hverken skylde eller stå til skulle modtage penge.


 

Relaterede spørgsmål

Andre spørgsmål om Brug

Hjalp denne information?

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter på hjemmesiden? Fortæl os, hvad du synes, der mangler, så vi kan få det med her på siden. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Godt at høre.

Tak for din feedback. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Der er desværre sket en fejl.