Hvad er WeShare?

WeShare er en app, der gør det nemt at holde styr på udlæg, når vennegruppen skal på tur, holde fest eller noget helt tredje. I kan dele udgifter, sende billeder og chatte i samme app.
I kan løbende holde øje med, hvor meget hvert gruppemedlem har lagt ud. Og WeShare regner ud præcis, hvem der skal betale hvor meget. Så der er hele tiden styr på regnskabet i gruppen, og når I skal afregne, er det nemt og hurtigt med MobilePay. Bemærk, at alle i gruppen både skal have WeShare og MobilePay for at kunne afregne.
Med WeShare-appen opretter du blot en begivenhed og inviterer de ønskede deltagere. Som deltagere i gruppen kan I både planlægge og holde styr på fællesudgifter, lige fra den første idé til det sidste udlæg. WeShare holder løbende styr på gruppens udgifter, så ingen sidder tilbage med verdens kedeligste regnskab.
Download WeShare-appen til din smartphone. Du kan downloade appen i App Store til iPhone, og i Google Play til Android.