Historien om MobilePay

2013

MobilePays første år

Danske Bank lancerer en ny app, der gør pengeoverførsler lettere. Appen bliver døbt MobilePay, og brugere kan i første omgang overføre 1.000 kroner om dagen til hinanden. I december lancerer MobilePay i Finland.

Betal med MobilePay-appen

100.000

har hentet appen efter de første måneder.

2014

Forretningen vokser

Folk er vilde med MobilePay, så vi bygger mere på løsningen. Man begynder at kunne betale med MobilePay i butikker via butikkens telefonnummer, i webshops, i andre apps og på terminalen i supermarkedet.

Årets app 2013

Den pris tager vi med hjem.

Kalles kaffe-logo

Kalles kaffe er vores allerførste erhvervskunde i DK.

Årets ord

er MobilePay. Vildt...

2015

2 mio. brugere

På vores to års fødselsdag er vi på den anden side af to millioner brugere og mere end 1100 kr. bliver overført med MobilePay i sekundet.

MobilePay MyShop - Streetfood
2016

Familien vokser

I slutningen af foråret kommer WeShare til verden, MobilePay har fået en lillesøster. Sammen med Danske Bank laver vi en løsning til sælgere af hjemløseavisen ’Hus Forbi’, så det er lettere at sælge avisen på gaden. Og mod slutningen af året byder MobilePay nye partnerbanker i Danmark velkommen – det lægger op til en helt ny måde at gøre tingene på.

MobilePay - family having fun
McDonalds-logo

Burgere på menuen - McDonalds bliver første store kæde i Finland med MobilePay.

2017

På egne ben

Vi lancerer abonnementsbetaling med MobilePay. Man skal bare swipe én gang og så kører betalingen automatisk. I Finland er aftalen på plads om at tilbyde abonnementsbetaling sammen med den største Finske avis Helsingin Sanomat. Sidst på året bliver MobilePay sit eget selskab i Danmark. Vi får nyt logo, nye farver og begynder at kigge os om efter et nyt hjem. 

Pay with MobilePay

Og prisen går til…

WeShare! Til årets DIA og DDA-awards tager appen hele 4 priser med hjem.

1 mio. transaktioner

i Danmark på én og samme dag.

Kontantløse festivaler

MobilePay er på flere af sommerens festivaler.

2018

Nye venner i Finland og Danmark

Året starter godt. De nye MobilePay-farver og logoet er alle steder nu – i appen og i forretningerne. WeShare får også nyt logo. I Finland er vi klar med et nyt spændende partnerskab med Finlands detailgigant S Group. Og i Danmark indleder MobilePay og Tivoli et strategisk samarbejde om mobilbetaling i den traditionsbundne have.

New about the new app design - MobilePay

Største Danske app

Med mere end 4 millioner er MobilePay den største app i Danmark. Wow…