MobilePay
- sådan er hverdagen

Betalinger er en del af hverdagen. Men de behøver ikke at fylde meget i hverdagen. Med MobilePay kan du ordne alle dine hverdagsbetalinger, nemt og sikkert.

10:05

Til butikkens nummer

Dagens første betaling kender du sikkert godt. Det er ligeså nemt at betale til forretningens nummer, som det er at sende penge til en ven.

11:11

På terminalen

Hold telefonen til terminalen, så de to kan tale sammen. Pak dine varer, mens de bliver scannet. Beløbet kommer op på din telefon. Swipe - og du er videre.

15:00

Regninger med ét swipe

Tandlægebesøget skal bare overstås, det skal betalingen af regningen også. Spring de lange indtastninger over og betal med et swipe.

16:15

I online shops

Hvor end du befinder dig, kan du betale online med MobilePay - uden at skulle indtaste kortinformationer. Det gør det både nemt at betale - og sikkert.

17:30

Betalinger – vi laver en del af dem i løbet af en dag. Lad os få dem hurtigt og sikkert overstået, så vi kan være der, hvor hverdagen giver mening.

Er du en virksomhed?

Med MobilePay kan du nemt og sikkert modtage betalinger fra mere end 4 millioner brugere. Få den MobilePay-betalingsløsning der passer til din virksomhed.

Pay in the store with MobilePay - MobilePay Point of Sale