MobilePay Gaver - Konkurrence

Regler og betingelser for at deltage i konkurrencen.

Om konkurrencen

Deltag i konkurrencen 

For at deltage i konkurrencen, skal du kommentere på konkurrencens Facebook-opslag og dele et billede af det hjemmelavede gavekort, som du engang har modtaget. Vi trækker 100 tilfældige vindere blandt deltagerne, som vil blive kontaktet direkte af MobilePay via Facebook Messenger. Du kan kun deltage én gang. 

Hvis du er en af de 100 vindere, får du ét gavekort på 1000 kr. til Matas, overført til din MobilePay. Præmien kan kun modtages i form af gavekort i MobilePay-appen, og kan ikke udbetales eller indløses på andre måder. Du skal være MobilePay-bruger for at deltage i konkurrencen, og du skal oplyse dit telefonnummer til MobilePay via Facebook Messenger, hvis du vinder. 

Det koster ikke noget at deltage i konkurrencen. 

Gavekortet udbydes af GoGift via MobilePay-appen. MobilePay er alene formidler af gavekortene. GoGift er ansvarlig for gavekortene, der udbydes i MobilePay-appen, og GoGift fastsætter således evt. begrænsninger og vilkår for gavekortene.  

Eventuelle vilkår og begrænsninger for gavekort vil fremgå af gavekortet. 

Hvad hvis jeg vinder? 

Konkurrencen afsluttes den 12. december 2021 kl. 23.59. Vinderne bliver trukket tilfældigt den 13. december kl. 10.00 og bliver kontaktet herefter direkte af MobilePay via Facebook Messenger, samt får besked i kommentarfeltet efter konkurrencen, hvilket er synligt for alle. Hører vi ikke fra en af vinderne inden for tre dage, efter vi har taget kontakt, bortfalder den givende præmie. 

Konkurrencen kører i perioden 7. december – 12. december 2021.

Hvad skal du ellers vide? 

MobilePay forbeholder sig retten til løbende at revidere regler, og kan ændre reglerne, hvis vi mener det er nødvendigt. 

MobilePay betaler præmieafgifter. Hvis vinderen, som følge af præmien har et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver MobilePay sig ethvert ansvar i den forbindelse. Vinderen er selv ansvarlig for evt. indberetning til Skattestyrelsen. 

MobilePay forbeholder sig retten til at blokere/slette krænkende indhold og billeder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder MobilePay sig retten at ekskludere brugere fra konkurrencen uden varsel. 

Konkurrencen udbydes af MobilePay. Konkurrencen er hverken sponsoreret, administreret af eller associeret med Facebook. 

Kun personer over 18 år, og som er bosat i Danmark og Grønland, kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos MobilePay, GoGift, Hjlaltelin Stahl samt medlemmer af disses husstande, må ikke deltage i konkurrencen. 

Konkurrencen afholdes udelukkende på MobilePays Facebook-side. 
Der kan gå op til 14 dage, fra vinderne bliver fundet, til at gavekortene kan findes i vindernes MobilePay. 

Vinderne af konkurrencen, skal oplyse sit telefonnummer via Facebook Messenger til MobilePay. Dette skal gøres, for at præmien kan udleveres. Telefonnummer og navn på vindere vil blive delt med Hjaltelin Stahl, som udelukkende skal bruge denne information til at overføre præmien til den korrekte person. Hverken MobilePay eller Hjaltelin Stahl opbevarer ikke disse oplysninger. 

De personoplysninger, du deler i kommentarfeltet for at deltage i konkurrencen, vil kun blive brugt til at vælge en vinder, og de personlige data bliver ikke yderligere gemt eller opført andetsteds af MobilePay. Vær dog opmærksom på, at kommentarerne ikke slettes af MobilePay og vil være synlige og tilgængelige på MobilePays Facebook-side. Bemærk, at de personoplysninger, du deler til konkurrencen, er offentlige og deles på egen risiko.