Del jeres udgifter med WeShare

WeShare er en app fra MobilePay, der gør rejseafregningen lettere. Læg jeres udlæg ind i WeShare-appen og split regningen til sidst.
Billede som viser WeShare oversigt i appen.

WeShare holder styr på regnskabet

Læg alle jeres fællesudlæg i WeShare, så finder appen ud af, hvem der skylder hvad til hvem. Brug WeShare til at holde styr på alt fra hverdagsindkøb til ferieregnskab eller udlæg i madklubben. 

I kan dele udlæg i alle valutaer i WeShare – appen omregner selv det hele til danske kroner.

Hent WeShare
Picture of some frineds in a park on a picnic.

Kom i gang med WeShare

  • Klik nedenfor og hent WeShare-appen.
  • Log ind med MobilePay (du skal have MobilePay for at kunne bruge WeShare).
  • Har du ikke MobilePay, hjælper WeShare dig igennem oprettelsen.
Hent WeShare
Girls looking at WeShare on her phone.
Hent WeShare

Sådan bruger du WeShare

  • Start en gruppe med dine venner og begynd at lægge jeres udlæg ind i appen.

  • WeShare forbinder til MobilePay, så I nemt kan overføre til hinanden, når I vil splitte den samlede regning.

  • Undervejs kan I sende beskeder og dele billeder i WeShare-chatten.

Hent WeShare

Har du spørgsmål?

Det får du med WeShare

Split regnskabet med WeShare fra MobilePay

WeShare er en app fra MobilePay, der gør det nemt at holde styr på regnskabet, når man deler oplevelser og har fællesudlæg i en gruppe. Med WeShare kan I splitte rejseregnskabet, når ferien med vennerne er slut. Jeres rejsegruppe kan indtaste alle udlæggene i appen i lokal valuta eller i danske kroner, og når regnskabet skal gøres op, kan I hurtigt overføre eller modtage penge direkte med MobilePay.

Du kan registrere udlæg i alle valutaer og også udlæg i forskellige valutaer i gruppen. Fx hvis de første udlæg startede med taxaen i Danmark og slutter med taxaen i Spanien, kan I registrere udlægget i danske kroner og udlægget i euro i samme gruppe. WeShare splitter regningen for jer og omregner hvem, der skylder hvem hvad, så I slipper for selv at sidde med lommeregneren og de mange bonner. I appen får I også et nemt overblik over, hvem der har betalt hvad. 

Brug WeShare til at dele oplevelser eller den daglige økonomi

WeShare holder styr på økonomien, når I deler oplevelser med hinanden, men den kan også bruges til hverdagsregnskaberne, fx løbende til dagligvarer, hvis I bor i kollektiv eller har deleøkonomi. I kan også chatte med hinanden i WeShare og dele billeder fra oplevelsen, I har haft sammen, eller et billede af det, I har købt, så det ikke kun er tal, I skriver med hinanden om. WeShare og MobilePay fungerer i samspil, og alle I gruppen skal derfor have MobilePay-appen for at kunne bruge WeShare.

Det er gratis at hente og bruge WeShare, og det er nemt at registrere sig i appen, for alle dine oplysninger bliver hentet og delt direkte fra MobilePay. Du kan bruge appen på en Android- eller iOS-telefon, og I kan finde den i Google Play og App Store