26. november 2018

MobilePay slog alle rekorder på Black Friday

Black Friday blev en stor online-succes for MobilePay, som fordoblede omsætningen i webbutikkerne siden sidste år og nu er danskernes foretrukne betalingsform på mobile platforme.

Billede til nyheden om MobilePay og BlackFriday

Black Friday blev en kæmpe succes for MobilePay på nettet. For andet år i træk fordoblede danskerne deres brug af den populære app til køb af tøj, elektronik og andre forbrugsgoder. Da fredagen var omme, var MobilePay den næststørste betalingsmetode i Danmark og den største på mobile platforme.

MobilePay Online-transaktioner

I tal blev der gennemført 315.000 MobilePay Online-transaktioner svarende til 228 millioner kroner. En vækst på 93% sammenlignet med Black Friday 2017. Sammenligner man med forrige fredag i november, er stigningen på knap 1100%. I gennemsnit handlede danskerne for 725 kr. pr. MobilePay-transaktion. Og det hele toppede mellem klokken 21 og 22, hvor danskerne handlede for knap 16 mio. kr. med MobilePay.

”MobilePay opleves i stigende grad som den mest brugervenlige, hurtigste og nemmeste måde at handle på nettet i Danmark. Alligevel er jeg målløs og meget stolt over resultaterne i fredags. På bare fire år er MobilePay Online blevet den foretrukne betalingsplatform, når danskerne shopper på mobile platforme,” konstaterer Mark Wraa-Hansen, direktør for MobilePay.

FDIH roser MobilePay

Også hos den store danske organisation indenfor onlinehandel, FDIH, er der roser til MobilePay.

”Når vi ser på MobilePay, er den uden tvivl den førende betalingsapp, som bruges til næsten alle onlinebetalinger. Dens popularitet viser sig ved, at der er udsigt til en fordobling af onlineomsætningen i forhold til Black Friday, ”sagde administrerende direktør hos FDIH, Niels Ralund, da fredagen gik på hæld.

Tal fra Nets viser, at Black Friday blev årets hidtil største handelsdag. Knap 17% kommer fra nethandel, mens resten af handlen stadig foregår i fysiske butikker.

Læs mere

Med MobilePay Online får du nem, sikker og hurtig betaling i din netbutik.

Læs mere om MobilePay Online.