2. april 2019

Betal benzin med MobilePay på over 1.000 tankstationer

Tre af landets førende energiselskaber tilbyder nu MobilePay til danske bilister, som tanker benzin og diesel. Tilsammen dækker selskaberne over 1.000 af landets tankstationer. Dermed er MobilePay tilgængelig på ca. hver anden tankstation.

Billede til nyheden om MobilePay og tankstationerne OK, Circle K og Uno-X

Brug MobilePay når du tanker hos Uno-X, Circle K og OK

Danske bilister kan i stigende grad droppe kort og kontanter, når de tanker benzin eller diesel. Over 1.000 danske tankstationer tilbyder nemlig i dag MobilePay som betalingsmiddel.

Uno-X, Circle K og OK

Seneste skud på stammen er Uno-X. Her kan bilisten vælge mellem kort og MobilePay på standerens display. Vælger kunden MobilePay, dukker en QR-kode op. Den scanner bilisten nemt fra MobilePay-appen, hvorefter et beløb reserveres, og tankningen straks kan gå i gang. Når tankningen er slut, afregnes beløbet automatisk i MobilePay med en besked til brugeren.

Hos Circle K benytter bilisten selskabets app, som straks finder frem til den tankstation, hvor man er parkeret. Inde fra bilen vælger man stander og MobilePay som betaling, hvorpå et beløb reserveres. Derpå tanker man. Og så klares afregningen ellers automatisk i MobilePay med en besked til brugeren.

Energiselskabet OK var først på markedet med MobilePay-betaling og benytter også en løsning baseret på OK-appen. Her kan man ligeledes gennemføre al klargøring til tankning inde fra bilen, før man går ud og tanker.

Prøv MobilePay næste gang, du tanker

”Det er en glæde at se, at landets store energiselskaber vælger at tilbyde tankning med MobilePay-betaling. Vi synes, at løsningerne er meget brugervenlige. I mange tilfælde kan man som bilist undgå at skulle famle med betalingskortet i blæst og kulde, men nøjes med at forlade den lune bil, når pistolen skal sættes i bilens tank,” siger Torben Gamst, CEO for MobilePay Danmark:

”Med 4,1 millioner brugere har næsten alle danske bilister vores løsning liggende i lommen. Vi håber, de benytter MobilePay næste gang, de tanker.”

Læs mere