20. december 2022

Nordisk betalings-udfordrer passerer 1 milliard transaktioner

Blot syv uger efter, at Vipps MobilePay blev en realitet, har virksomheden passeret en milliard transaktioner gennem 2022.

Vipps MobilePay, det nye nordiske mobilbetalingsselskab, har netop passeret 1 milliard transaktioner gennem året, betalt med Vipps og MobilePay i Norge, Finland og Danmark.

“Hvilken fantastisk første milepæl. Ved at passere 1 milliard transaktioner i 2022 kommer vi op i toppen af betalingsløsninger, der benyttes i Norden. Vores mission er at gøre hverdagen lettere. Det er derfor så mange borgere i Norden bruger MobilePay og Vipps hver dag,” siger Rune Garborg, CEO i Vipps MobilePay.

I Norge har Vipps indtil nu nået omkring 440 millioner transaktioner, mens MobilePay har nået næsten 590 millioner transaktioner på tværs af Danmark og Finland gennem året. Vækstraterne i alle markeder er tæt på 20% eller højere sammenlignet med sidste år.

Gennem 2023 skal Vipps MobilePay etablere en fælles teknologisk platform på tværs af Norden. Platformen skal være forudsætningen for at kunne sende penge på tværs af Norge, Danmark og Finland.

 
Rune Garborg, new CEO for Vipps MobilePay
Vi har også som et mål at få Sverige med om bord. Norden er ikke komplet uden. Jeg håber, det kunne blive en jule- eller nytårsgave til næste år.

Rune Garborg
CEO i Vipps MobilePay

Ekstra informationer om Vipps MobilePay

  •  Vipps MobilePay kom til verden 1. november som en fusion mellem de to selskaber og brands
  • Begge brands er nyligt af YouGov blevet kåret som de stærkeste i Norge og Danmark – i Finland er MobilePay desuden den førende højdespringer i 2022
  • Vipps MobilePay har over 11 millioner brugere, over 400.000 butikker og webshops som betalingssteder og kunder, og 650 medarbejdere