14. april 2023

Ny landechef for Vipps MobilePay i Danmark

Direktør Claus Bunkenborg vælger efter eget ønske at fratræde som næstkommanderende hos Vipps MobilePay og landechef i Danmark. Anette Bøje overtager hans position som landechef.

Portrait for news story of Claus Bunkenborg, MobilePay CEO

Efter knap fire år som direktør for MobilePay har Claus Bunkenborg besluttet at fratræde sin stilling ved udgangen af april. Claus Bunkenborg har siden godkendelsen af fusionen med Vipps i november sidste år været Deputy CEO i Vipps MobilePay og ledet en ny afdeling for vækstinitiativer. Samtidig har han været dansk landechef for Vipps MobilePay.

Nogle gange etablerer man en ny relation med de bedste intentioner, men må bare erkende, at det ikke falder ud som forventet, og at det derfor er bedst at gå hver sin vej. Desværre er det endt med at blive min konklusion omkring min rolle i Vipps MobilePay fusionen. Vi skilles som venner og jeg ønsker virksomheden det bedste. Selv vil jeg nu tænke mig grundigt om, før jeg indleder jagten på mit næste drømmejob,” siger Claus Bunkenborg.

Claus Bunkenborg, CEO at MobilePay
Nogle gange etablerer man en ny relation med de bedste intentioner, men må bare erkende, at det ikke falder ud som forventet, og at det derfor er bedst at gå hver sin vej. Desværre er det endt med at blive min konklusion omkring min rolle i Vipps MobilePay fusionen. Vi skilles som venner og jeg ønsker virksomheden det bedste.

Claus Bunkenborg
Deputy CEO for Vipps MobilePay og dansk landechef for MobilePay

Ny landechef er Anette Bøje

Hans direktionskollega gennem flere år, Anette Bøje, er udnævnt som ny dansk landechef for MobilePay. Hun er desuden chef for området Users, det vil sige alle de 11 millioner private brugere på tværs af markederne i Norge, Danmark og Finland.

Claus har været en fremragende samarbejdspartner for mig under hele etableringen af Vipps MobilePay. Jeg beklager meget, at han nu vælger at stoppe og kan kun sige ham stor tak for indsatsen,” siger Rune Garborg, CEO for Vipps MobilePay:

Samtidig glæder det mig, at Anette Bøje overtager rollen som landechef i Danmark. Hun er dybt respekteret i hele organisationen og har i sit tidligere job som chef for salg, marketing og kommunikation gjort en imponerende indsats for at gøre MobilePay til Danmarks stærkeste brand.

Ambitionen er at blive Europas førende wallet

Anette Bøje glæder sig til de nye udfordringer og fremhæver det store potentiale hos Vipps MobilePay, som hun nu skal bidrage til at realisere.

Vores klare ambition er at blive den bedste og mest komplette wallet i Europa med de mest kundevenlige og enkle løsninger til vores nordiske brugere og erhvervskunder. Men først skal vi flytte alle produkter og kunder over på vores kommende nordiske platform, så vi får maksimal kraft til at etablere endnu bedre, hurtigere og mere skalerbare løsninger,” siger Anette Bøje.

Om Vipps MobilePay

I Vipps MobilePay gør vi det meget, meget let at betale og blive betalt. Vi har fra vores første dag arbejdet på at fjerne kort, kontanter og bøvl omkring betaling. Vipps er det mest elskede brand i Norge og benyttes af næsten alle. MobilePay er ligeledes det stærkeste brand i Danmark og godt på vej i Finland. Tilsammen har vi over 11 millioner brugere, 400.000 butikker og webshops og gennemfører over en milliard transaktioner årligt.

Læs mere på vippsmobilepay.com