Betal til virksomheder

Betal med MobilePay, når du handler i butikker, webshops og apps.
Billeder der viser en betaling til MobilePay butik

Betal i butikker

Du kan meget, meget nemt betale med MobilePay i fysiske butikker. Du kan for eksempel betale ved at scanne butikkens QR-kode eller ved at betale til deres 6-cifrede MobilePay-nummer.
Billede der viser en betaling til MobilePay butik og QR kode

Hvordan betaler jeg til en butik?

Betal i webshops

Du kan betale med MobilePay i mere end 31.000 webshops. Og vi har gjort det meget, meget nemt for dig: Du behøver ikke indtaste kortoplysninger – du kan bare indtaste dit telefonnummer, åbne din app og swipe. Og vupti, så har du betalt!
Billede der viser en betaling på online webshop med MobilePay

Kom hurtigere til checkout

Vil du gøre din online shopping endnu hurtigere? Du kan få MobilePay hjælpe dig med at udfylde dine kontakt- og leveringsoplysninger, så du slipper for at indtaste navn, telefonnummer, mail og leveringsadresse hver gang. 
Billede der viser, at du kan udfylde dine personlige info med MobilePay

Betal direkte i apps

Vidste du, at du også kan betale med MobilePay direkte i flere af dine apps? Du behøver ikke at indtaste kortoplysninger, når du skal betale for eksempelvis din togbillet eller takeaway.
Billede der viser betaling på app med MobilePay

Nemt og sikkert login

Med vores loginfunktion kan du bruge MobilePay til at logge ind på dine forskellige brugere på andre sider. Det er en funktion, hvor du kan dele de oplysninger, du har i MobilePay (fx dit navn, adresse, fødselsdag og telefonnummer), med butikker og virksomheder, du selv vælger.
Billede der viser at du kan logge ind med MobilePay

Deling af information med virksomheder

Når du bruger MobilePays services, kan du dele dine oplysninger med udvalgte virksomheder, når du tilmelder dig, logger ind eller betaler. Virksomheder kan anmode om personlige oplysninger som navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, osv. Du bestemmer, om du vil give samtykke til deling, og vi deler kun, når vi har fået din godkendelse.
Virksomheder, som uafhængige dataansvarlige, bestemmer formålet med og ansvaret for at behandle delte oplysninger. Vi opdaterer virksomhederne med dine seneste oplysninger efter dit samtykke. Du kan se disse virksomheder, trække samtykke tilbage når som helst, og bemærk, at tilbagetrækning af samtykke ikke ændrer kundeforholdet til virksomheden. Læs mere om dette i vores handelsbetingelser her.