Giv gaver med MobilePay

Der er altid noget af fejre. Om det er søndagen på langs eller den runde fødselsdag. Hverdagsgaven til den store kærlighed eller gavekortet til den der har alt.

 

Vi har samlet et gaveunivers i din app. Alt sammen nemt at give - sjovt at få. Lær mere her på siden.

Giv en Gave med MobilePay

Køb gaver med ét swipe

Gå på opdagelse i vores nye gaveunivers, som lanceres i samarbejde med GoGift - og find gaver til dem du holder af. Vælg den indpakning du bedst kan lide og skriv en personlig hilsen.

Gaven kan gives med det samme i MobilePay eller planlægges til et senere tidspunkt. Husk at opdatere din app så du får det hele med.

Giv en gave med MobilePay

Giv gaver med MobilePay

Det har aldrig været mere digitalt at give gaver. MobilePay Gaver er en let, hurtig og overskuelig måde at give gaver til dem du holder af.

I din app har vi samlet et univers af forskellige gaver – fra gavekort til fx Ikea til hverdagsgaver som en kaffe fra 7-Eleven. Du kan også sende penge som gave, og du vælger helt selv beløbet og indpakningen. 

Alt sammen nemt at give - sjovt at få.

Nemt at give - sjovt at få

Vi har sparet dig for alt det besværlige ved at finde og købe gaver. Find en lang række gaveidéer samlet et sted i din app. Så snart du har valgt din gave, kan du gøre den personlig med søde hilsner og sjove indpakninger.

Du kan vælge at give

Giv gaven direkte eller med gavekode. Vælg også selv hvornår gaven skal gives. Klik dig rundt og læs mere.

Er du virksomhed og vil du gerne være en del af vores gaveunivers, så læs mere her.

Giv en gave med en gavekode

Du kan vælge at give gaven med en gavekode – perfekt til at skrive på et kort og selv give til modtageren. Så gør det ikke spor, hvis du ikke har nummeret på modtager – alt du har brug for er gavekoden, som du får i appen.

Skriv gavekoden ind i et kort

Lav et hjemmelavet kort - vi har allerede ideerne til dig. Du kan også vælge den nemme løsning – download et af vores print-selv-kort eller gavecheck, skriv koden i og voilá: Gaven er klaret.

Idéer til kreative kort

Giv en tidsindstillet gave

Bestem selv, hvornår modtageren får sin gave med tidsindstilling.

Dag eller nat. Nutid eller fremtid. Det er alt sammen op til dig.

Gå i MobilePay-appen og find menupunktet ’Gaver’ - så er du i gang.Har du fået et gavekort eller en hverdagsgave?

Indløs gaven når det passer dig – du finder dine gavekort og hverdagsgaver øverst i menuen under ’Mine gaver’.

Har du fået en pengegave?

Sæt pengene ind på din konto med det samme - eller gem dem i MobilePay indtil du skal bruge dem.

Har du fået en gavekode?

Gå til ’Gaver’ i din app og indtast koden. Gaven kommer frem og du skal selv pakke den op ved at trykke på den - tryk indtil den åbner. Nu er gaven din.Sådan gør du

Sådan giver du en gave

Sådan tidsindstiller du en gave

Sådan indløser du en gave

Gavekort - noget for enhver smag

Vi har samlet et univers af forskellige gavekort til dig – og vi garanterer, at der er noget for enhver smag.

 

Det eneste du skal gøre er at vælge det der passer til dig og sende det afsted i en sjov indpakning og med en personlig hilsen.

 

  • Giv gavekortet direkte med MobilePay eller som en gavekode, du skriver ind i et kort og tager med til gavebordet

  • Køb gavekortet når det passer dig, og vælg selv afleveringstidspunkt

  • Du har altid gavekortet lige ved hånden i din app - ingen glemte gavekort i skuffer

  • Modtageren får besked når gavekortet er ved at udløbe

Giv Gavekort med MobilePay

Spred glæde med MobilePay Gaver
Nemt at give - sjovt at få

Hverdagsgaver - små gaver, der skaber stor glæde

Hverdagsgaver er en helt ny måde at give gaver på.

Det er de små betænksomme gaver som en varm kaffe til kæresten på en kold dag, en lille snack til kollegaen eller lidt forkælelse på farten til en du holder af. Med hverdagsgaver er der mange måder at sige tak og vise kærlighed på.

 

  • Små gaver, der skaber stor glæde – både at give og få

  • Gaverne er nemme at give og sjove at åbne

  • Vælg selv indpakning og skriv din personlige hilsen

Giv en MobilePay Hverdagsgave

Indpakningen kan koste en lille smule

Når du vælger at give en pengegave med MobilePay, betaler du en pris for digital indpakning. Du betaler først, når du har gjort gaven klar og har skrevet din hilsen. Du kan altid fortryde, og så koster det selvfølgelig ingenting. Inden du swiper og godkender gaven får du prisen oplyst i danske kroner.

Det er helt gratis at modtage pengegaver med MobilePay. Det koster heller ikke noget at udbetale din pengegave.

Ved gavekort og hverdagsgaver betaler du kun for gavekortets pris - og eventuelt for en digital indpakning hvis du selv vælger det.

Pengegaver - giv penge nemt og sjovt

Sent ude eller løbet tør for gaveidéer?

Med pengegaver kan du give penge i gave på en let og personlig måde. I appen finder du et udvalg af hyggelige indpakninger, og med ét swipe sender du gaven afsted med din egen personlige hilsen.

 

  • Giv penge direkte med MobilePay eller som en gavekode, du skriver ind i et kort og tager med til gavebordet

  • Du slipper for at hæve kontanter, og modtageren kan nemt sætte gaven ind på sin konto

  • Du kan lave gaven, når det passer dig og selv bestemme afleveringstidspunkt

Giv en MobilePay Pengegave

Har du spørgsmål om vores gaveunivers?

Giv en gave med en gavekode

Du kan vælge at give gaven med en gavekode – perfekt til at skrive på et kort og selv give til modtageren. Så gør det ikke spor, hvis du ikke har nummeret på modtager – alt du har brug for er gavekoden, som du får i appen.

Lav et hjemmelavet kort - vi har allerede ideerne til dig. Du kan også vælge den nemme løsning – download et af vores print-selv-kort eller gavecheck, skriv koden i og voilá: Gaven er klaret.

Kreative kort - MobilePay Pengegaver

Send din idé

Har du ideer til, hvordan vi kan gøre MobilePays gaveunivers endnu bedre? Så vil vi meget gerne høre dem.

Tak for din idé. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Error

Har du en virksomhed?

MobilePay og GoGift er gået sammen og har skabt et nyt og spændende gaveunivers i MobilePay-appen. Hvis du vil være med, kan du ansøge om at blive partner nedenfor.

Giv gaver med MobilePay

MobilePay Gaver - nemt at give - sjovt at få

Giv gaver med MobilePay

Det har aldrig været mere mobilt og digitalt at give gaver.  MobilePay Gaver gør det let, hurtig og overskuelig at give gaver til dem du holder af. Gaveuniverset finder du i din MobilePay-app.

Vi har samlet et univers af forskellige gaver i appen under menupunktet 'Gaver' - fra gavekort til fx Ikea, Zalando eller Tivoli til hverdagsgaver som en kaffe eller en crossaint fra 7-Eleven. Og så er der pengegaver, hvor du i stedet vælger at sende penge som gave. Du vælger helt selv beløbet og indpakningen. MobilePay Gaver er nemt at give og sjovt at modtage.

Vi har sparet dig for alt det besværlige ved at finde og købe gaver. I MobilePay-appen finder du en lang række gaveidéer samlet et sted – lige ved hånden. Og så snart du har valgt din gave, kan du gøre den personlig med søde hilsner og sjove indpakninger.

Indpakninger og personlig hilsen

Hvad end du vælger at give af gaver i MobilePay, kan gaven tilføjes med en personlig hilsen samt pakkes ind i finurlige, sjove og livlige indpakninger, der passer til enhver lejlighed og ethvert humør. Det eneste der er svært her er at vælge mellem de mange muligheder. Se de forskellige grafikker og animationer i MobilePay-appen under menupunktet 'Gaver'.

Gavekort

Vi har samlet et univers af forskellige gavekort til dig – og vi garanterer, at der er noget for enhver smag. Det eneste du skal gøre er at vælge det der passer til dig og sende det afsted i en sjov indpakning og med en personlig hilsen.

Giv gavekortet direkte med MobilePay eller som en gavekode, du skriver ind i et kort og tager med til gavebordet. Køb gavekortet når det passer dig og vælg selv afleveringstidspunkt. Modtageren får besked når det digitale gavekort er ved at udløbe.

Hverdagsgaver 

Hverdagsgaver er de små gaver, der skaber stor glæde - en helt ny måde at give gaver på. Det er de små betænksomme gaver og med hverdagsgaver er der mange måder at sige tak og vise kærlighed på. Hverdagsgaver er både nemme at give og sjove at åbne.

Pengegaver

Hvis du er sent ude eller løbet tør for gaveidéer, så er Pengegaver løsningen. Med MobilePay Pengegaver kan du give penge i gave på en let og personlig måde. Du slipper også for at hæve kontanter, og modtageren kan nemt sætte pengene ind på sin konto.

I appen finder du et udvalg af sjove og hyggelige indpakninger, - og med ét swipe sender du gaven afsted.