Giv gaver med MobilePay

Vi har samlet alt det gode i vores gaveunivers i din MobilePay. Nemt for dig at give – og sjovt at få.

Giv en Gave med MobilePay

Køb gaver med ét swipe

Det behøver ikke at være besværligt at finde en gave. I vores gaveunivers får du et samsurium af gaver, der allerede ligger i lommen på dig – nemlig i din MobilePay.

Gør gaven personlig med en sjov indpakning og en lille hilsen. Vælg mellem gavekort, små hverdagsgaver eller pengegaver. Læs mere her på siden.

Giv en gave med en gavekode

Du kan vælge at give gaven med en gavekode – perfekt til at skrive på et kort og selv give til modtageren. Så gør det ikke spor, hvis du ikke har nummeret på modtager – alt du har brug for er gavekoden, som du får i appen.

Skriv gavekoden ind i et kort

Lav et hjemmelavet kort - vi har allerede ideerne til dig. Du kan også vælge den nemme løsning – download et af vores print-selv-kort eller gavecheck, skriv koden i og voilá: Gaven er klaret.

Kreative kort

Giv en tidsindstillet gave

Bestem selv, hvornår modtageren får sin gave med tidsindstilling.

Dag eller nat. Nutid eller fremtid. Det er alt sammen op til dig.

Gå i MobilePay-appen og find menupunktet ’Gaver’ - så er du i gang.Har du fået et gavekort eller en hverdagsgave?

Indløs gaven når det passer dig – du finder dine gavekort og hverdagsgaver øverst i menuen under ’Mine gaver’.

Har du fået en pengegave?

Sæt pengene ind på din konto med det samme - eller gem dem i MobilePay indtil du skal bruge dem.

Har du fået en gavekode?

Gå til ’Gaver’ i din app og indtast koden. Gaven kommer frem og du skal selv pakke den op ved at trykke på den - tryk indtil den åbner. Nu er gaven din.Gavekort – se vores gode udvalg

Vi har samlet et univers af forskellige gavekort til dig, så du kan finde det helt rigtige. 

Vælg det gavekort, der passer fødselaren eller brudeparret bedst. Find den fineste indpakning (der kommer tit nye) og send af sted med en personlig hilsen.

  • Giv gavekortet direkte med MobilePay eller som en gavekode. Koden skriver du ind i et kort, som du bringer til gavebordet.
  • Køb gavekortet når det passer dig og vælg hvornår, det skal leveres. Du indstiller det undervejs i købet.
  • Du har altid gavekortet lige ved hånden i din app - ingen glemte gavekort i skufferne mere.
  • Modtageren får besked når gavekortet er ved at udløbe.

Hverdagsgaver – små gaver, der skaber stor glæde

Hverdagsgaver er en helt ny måde at give en gave på i hverdagen.

Det er en lille gestus, der viser din kærlighed i hverdagen. Det kan være en varm kop kaffe til din udkårne på en kold dag eller et pølsehorn swipet af sted til din ven som ’tak for i går’. Gaven er måske lille, men tanken bag kommer fra hjertet.

  • Små gaver, der skaber stor glæde – både når du giver og du får
  • Gaver der er nemme at give - og sjove at åbne
  • Vælg din yndlingsindpakning og skriv en lille personlig hilsen
Giv en gave med MobilePay

Pengegaver - giv penge nemt og sjovt

Har du en fødselar, som kun ønsker sig penge? Så gør det nemt for dig og modtager – send pengegaven med MobilePay. Så slipper modtageren for kontanter og får pengene ind på sin konto med det samme.

Gør gaven personlig ved at vælge den indpakning, der passer bedst – skriv en lille hilsen og swipe gaven afsted. 

  • Giv penge direkte med MobilePay eller som en gavekode, du skriver ind i et kort og bringer til gavebordet.
  • Du slipper for at hæve kontanter, og modtageren kan nemt sætte gaven ind på sin konto.
  • Du kan lave gaven, når det passer dig - og selv bestemme afleveringstidspunkt.

Indpakningen kan koste en lille smule

Når du vælger at sende en pengegave med MobilePay, betaler du en pris for den digitale indpakning. Du betaler først, når du har gjort gaven klar og har skrevet din hilsen. Du kan altid fortryde, og så koster det selvfølgelig ingenting. Inden du swiper og godkender gaven får du prisen oplyst i danske kroner.

Det er helt gratis at modtage pengegaver med MobilePay. Det koster heller ikke noget at udbetale din pengegave.

Ved gavekort og hverdagsgaver betaler du kun for gavekortets pris. Vælger du en digital indpakning til dit gavekort eller din hverdagsgave, koster det en smule.

Giv med gavekode - i dit eget kort

Du kan vælge at give gaven med en gavekode, som du kan notere i et kort til modtageren. Så har du noget personligt at sætte på gavebordet. Med gavekode behøver du heller ikke telefonnummeret på den, der skal modtage gaven. Alt du har brug for er gavekoden, som du får i appen. 

 

Lav et hjemmelavet kort, vi har de gode ideer klar til dig. Eller vælg en endnu nemmere løsning – download et af vores print-selv-kort eller gavecheck, skriv koden i og voilá: Gaven er klaret.

Kreative kort - MobilePay Pengegaver

Har du spørgsmål?

Send din idé

Har du ideer til, hvordan vi kan gøre MobilePays gaveunivers endnu bedre? Så vil vi meget gerne høre dem.

Tak for din idé. Husk, vi har ikke mulighed for at svare på det, du skriver i feedback-feltet.

Error

Har du en virksomhed?

MobilePay og GoGift er gået sammen og har skabt et nyt og spændende gaveunivers i MobilePay-appen. Hvis du vil være med, kan du ansøge om at blive partner nedenfor.

Giv gaver med MobilePay

MobilePay Gaver - nemt at give - sjovt at få

Giv gaver med MobilePay

Det har aldrig været mere mobilt og digitalt at give gaver til ham eller hende.  MobilePay Gaver gør det let, hurtig og overskuelig at give gaver til dem du holder af. Gaveuniverset finder du i din MobilePay-app.

Vi har samlet et univers af forskellige gaver i appen under menupunktet 'Gaver' - fra gavekort til fx Ikea, Zalando eller Tivoli til hverdagsgaver som en kaffe eller en crossaint fra 7-Eleven. Og så er der pengegaver, hvor du i stedet vælger at sende penge som gave. Du vælger helt selv beløbet og indpakningen. MobilePay Gaver er nemt at give og sjovt at modtage.

Indpakninger og personlig hilsen

Hvad end du vælger at give af gaver i MobilePay, kan gaven tilføjes med en personlig hilsen samt pakkes ind i finurlige, sjove og livlige indpakninger, der passer til enhver lejlighed og ethvert humør.

Gavekort

Vi har samlet et univers af forskellige gavekort til dig – og vi garanterer, at der er noget for enhver smag. Giv gavekortet direkte med MobilePay eller som en gavekode, du skriver ind i et kort og tager med til gavebordet. Køb gavekortet når det passer dig og vælg selv afleveringstidspunkt. Hverdagsgaver 

Hverdagsgaver er de små gaver, der skaber stor glæde - en helt ny måde at give gaver på. Det er de små betænksomme gaver og med hverdagsgaver er der mange måder at sige tak og vise kærlighed på.

Pengegaver

Hvis du er sent ude eller løbet tør for gaveidéer, så er Pengegaver løsningen. Med MobilePay Pengegaver kan du give penge i gave på en let og personlig måde. Du slipper også for at hæve kontanter, og modtageren kan nemt sætte pengene ind på sin konto.