Send og modtag penge

 
Billede af en glad pige med telefon

Det er meget, meget nemt at sende og modtage penge med MobilePay

Fandt du nogle gode ting på loppemarkedet? Vil du sende lommepenge til din teenager? Det er meget, meget nemt at sende og modtage penge med MobilePay. Alt, du skal gøre, er at indtaste modtagerens nummer eller scanne en anden brugers QR-kode. Pengene bliver overført til modtageren med det samme. Hvis det ikke er nemt, så ved vi snart ikke, hvad der er.
Billede af send penge med MobilePay

Anmod om penge

Har du lagt ud for middagen? Var det dig, der stod for at købe gave sidst? Eller betalte du for alles øl sidst, I var ude? Så er det heldigt, at du nemt kan sende betalingsanmodninger til dem, der skylder dig penge.
Billede af en MobilePay anmodning

Send en pengegave til en, du holder af

Med MobilePay kan du nemt sende en pengegave til én, der fortjener en overraskelse. Send gaven med det samme eller planlæg levering en anden dag, så din modtager får den på det helt rigtige tidspunkt.
Billede der viser en pengegave sendt i MobilePay

Nu kan du chatte

Første gang, du udveksler penge med en anden person, får I helt automatisk jeres egen chat. Her vil I fremover have et samlet overblik over alle de penge, der har sendt, modtaget og anmodet om fra og til hinanden og – som noget nyt – beskeder, som I skriver til hinanden. Nu kan I holde al snak om penge ét sted!
Billede der viser den nye chat-funktion i MobilePay

Hvordan fungerer den nye MobilePay?