MobilePay Invoice

Send din regning til kunderne via MobilePay og lad dem betale hurtigt og nemt med et swipe.
MobilePay Invoice payment

Hvorfor vælge Invoice?

MobilePay Invoice gør det nemt for dig at sende regninger til dine kunder via MobilePay - og nemt for dine kunder at betale.

 • Send regninger direkte til dine kunder med MobilePay.

 • Brug mindre tid på administration og på at rykke dine kunder for betaling.

 • Gør det nemmere for dine kunder at betale, så du får pengene hurtigere.

Så nemt betaler du en regning med MobilePay

 • Du oplyser enten navn og mobilnummer til den virksomhed, der sender regningen, eller du modtager et link til betaling med MobilePay.

 • Har du oplyst navn og mobilnummer, får du en push-besked, når regningen er klar i MobilePay.

 • Se regningen i MobilePay-appen og godkend den med et swipe - uanset, om du har fået et link fra virksomheden eller en push-besked.

 • Se både betalte og ubetalte regninger under 'Aktiviteter'.

Priser for Invoice

Pris

Transaktioner de sidste 12 måneder

Pris pr.
transaktion

 • 1 - 499
  2,75 kr.
 • 500 - 999
  2,40 kr.
 • 1.000 - 1.999
  2,20 kr.
 • 2.000 - 4.999
  2,00 kr.
 • + 5.000
  1,75 kr.
 • Alle typer MobilePay Invoice-transaktioner tæller med - også enkeltstående transaktioner. Der er et månedligt faktureringsgebyr på 29 kr. (ekskl. moms).

 • Har du færre end 75 transaktioner årligt, betaler du et minimumsbeløb på 250 kr. for transaktionerne.

Øvrige priser

 • Oprettelse, hvis du ikke er erhvervskunde i forvejen (beløbet er momsfrit).

  Bemærk, som MobilePay Online-kunde er du oprettet hos din PSP. Du betaler derfor 999 kr., når du opretter dig hos os første gang.

  999,00 kr.

Se prisindikation

Antal transaktioner

Prisindikation

1.100,00 kr.

Beregningen er en indikation

En gang om måneden beregner vi, hvilket interval du ligger i og dermed din transaktionspris for den kommende måned. Dvs. de første 12 måneder vil beregningen se anderledes ud end ovenfor.

Skip læsningen og opret MobilePay Invoice nu

Kan min virksomhed få MobilePay Invoice?

For at få MobilePay Invoice skal du først lave en aftale med MobilePay. Du opretter dig på MobilePay-portalen. Derudover skal dit system kunne tale sammen med MobilePay.

Få hjælp af os eller brug en integrator

Vi samarbejder med flere systemleverandører, så du som virksomhed eller offentlig institution kan køre MobilePay Invoice via dit økonomisystem. Følg linket nedenfor for at se, om din systemleverandør samarbejder med os – der kommer løbende flere til. 

Du kan også vælge selv at integrere vores API direkte i dit system, vores udviklersupport er klar til at hjælpe. Se mere på developer.mobilepay.dk.

Billede til integrator-logo-liste

Bliv integrator

Giv dine kunder et digitalt forspring og skab de bedste forudsætninger for at vækste din forretning. Tilbyd virksomheder eller offentlige institutioner at bruge MobilePay Invoice via din IT-platform.

Som certificeret IT-Integrator på MobilePay Invoice står du for integrationen, så dine kunder kan komme hurtigt i gang med at sende og modtage fakturaer via MobilePay.

Billede - Invoice værktøj

Har du spørgsmål om MobilePay Invoice?

Marketingmaterialer

Find logoer, designguides, plakater og andre marketingmaterialer her.

MobilePay - Materialer

MobilePay Invoice er en nem måde at betale regninger

MobilePay Invoice er en af vores mange MobilePay-løsninger til erhverv og en nem måde at betale en regning på. Når man vælger at betale en regning med MobilePay, behøver man ikke at gå i sin netbank og indtaste lange kodelinjer. Man kan nøjes med at åbne MobilePay, tjekke betalingsdatoen og godkende regningen med et swipe. Når betalingen er gennemført, kan man se den under 'Aktiviteter' i MobilePay-appen. Her kan man også se udestående regninger.

Send regningen ind i MobilePay eller brug et betalingslink

Du kan integrere MobilePay Invoice direkte i din virksomheds regnskabs-/faktureringssystem og sende din regning direkte til din kunde (kunden skal være MobilePay-bruger). Du kan sende regninger med MobilePay på to måder: den første er via kundens mobilnummer; så modtager din kunde en besked på sin telefon om, at der ligger en regning til betaling i MobilePay. Kunden åbner MobilePay og godkender betalingen med et swipe. Den anden måde er via et betalingslink, som du kan indsætte i en PDF, i en e-mail eller i en anden digital kanal. Når man klikker på linket, åbner regningen i MobilePay, og kunden godkender betalingen med et swipe. Når du bruger betalingslinket, behøver du ikke kende din kundes mobilnummer. 

Når du bruger MobilePay Invoice, vil du opleve at administrationen bliver lettere, og du bruger mindre tid på at rykke dine kunder for betaling. 

Få hjælp til at integrere MobilePay

Vil du have MobilePay Invoice til din virksomhed, skal du have en aftale med MobilePay. Derudover skal dit faktureringssystem tale sammen med MobilePay. Du kan vælge selv at integrere op imod vores API, men er API'er og IT ikke lige dig, kan du også vælge at køre MobilePay Invoice via en integrator - en af de virksomheder, vi samarbejder med, som har klaret al integration. Du kan skrive din virksomhed op i dag, så kontakter vi dig og sikrer, at du kommer godt i gang med MobilePay Invoice. Opret dig her.

Har du en virksomhed, der kan hjælpe virksomheder med den tekniske integration, kan du skrive dig op som IT-integrator.  Skriv dig op her.